© Copyright 2021. Todos los derechos reservados MrWolfango
«A situación faise irrespirable porque, á suba de prezos, súmaselle que vimos de dous anos de restricións, dunha campaña de Nadal na que non se traballou como se debía traballar e dun Entroido a medio gas». Entrevista ao presidente de Hostalaria.gal en onda cero (A partir do minuto 37.30).
1112
post-template-default,single,single-post,postid-1112,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

«A situación faise irrespirable porque, á suba de prezos, súmaselle que vimos de dous anos de restricións, dunha campaña de Nadal na que non se traballou como se debía traballar e dun Entroido a medio gas». Entrevista ao presidente de Hostalaria.gal en onda cero (A partir do minuto 37.30).

«A situación faise irrespirable porque, á suba de prezos, súmaselle que vimos de dous anos de restricións, dunha campaña de Nadal na que non se traballou como se debía traballar e dun Entroido a medio gas». Entrevista ao presidente de Hostalaria.gal en onda cero (A partir do minuto 37.30).

https://www.ondacero.es/emisoras/galicia/santiago/mas-de-uno/mas-uno-compostela-14032022_20220314622f193ff5e39e0001f6e4c3.html?fbclid=IwAR1HeS3nP4GHTq4QRiYQKAqjtWBATTUOcWIW82Jqp7mzz6Kk-YmugQphBPo



Este sitio web utiliza cookies para que teñas a mellor experiencia de usuario. Se continúas navegando estás dando o teu consentimiento para a aceptación das mencionadas cookies e a aceptación da nosa política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies